Kismama > Korosztályos topikok

2009. nyári babák

<< < (2/7) > >>

Napocska:
Csoda édes , ahogy halad távirányítóért, profi technikája van. Neve csuda szép.

Mi január közepén voltunk utoljára védőnőnél, legközelebb március elején megyünk. 
Január közepén 7800g és 66,5 cm volt a hölgy, nem egy manöken alkat.
Foga nincs, szerintem nem is lesz egyhamar.
Már 60 ml -100 ml kaját megeszik. Még mindig a sütőtökös-alma a favorit.
Az éjszakáink változóak, van hogy 10-től 5-ig alszik aztán van olyan is közbe kelünk vagy 3-szor de lehet hogy többször. Mellettünk alszik nagyágyban, vagy inkább mi alszunk mellette. A 180 széles ágyban van hogy átlog egyik matracról a másikra. Ilyenkor szokott közénk kerülni , mert már maradék hely kevés 2 ember részére. Nappal 20-30 perceket alszik 3-4 alkalommal, aztán van hogy az egyik hosszabb lesz többnyire a dél körüli. De mindig teli vigyorral ül fel amikor felébred.
Ő már mászik és ül, igaz mászni még kisebb távokat tesz meg csak, max. a földön kialakított helyétől még csak kb  1 m távolságba távolodik el. Próbáltam már csábítani messzebbre, de leült és nem jött.

Napocska:
Mi ma túl vagyunk eddigi első fél éjjel síros éjszakánkon :( Ötletem sincs miért sírdogáltunk óránként . Max frontra vagy a ki nem jött fogakra tudok csak egyenlőre tippelni.

Zsuzsi:
:( akkor most jó fáradt lehetsz.

Napocska:
Az vagyok, de ha elalszik, akkor ma nem csinálok semmit hanem alszok majd vele, de hát több mint 7 hónap alatt 1 alkalom azért nem halál. Remélem nem lesz rendszer belőle

Zsuzsi:
Jól teszed.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése