Másfél hete hörghurut gyulladással kórházba került szegénykém,már ez is nagy gond,de tudom sok baba megy át ezen ebben a korban. Pénteken haza engedték a kórházból hogy meggyógyult még kell neki gyógyszer,de minden rendben.Másnap hasmenése lett szegénykémnek,de nem tünt vészesnek azt mondák a gyerekek.Vasárnap elkezdett hányni is.Kihívták a dokit hogy valami nincs rendben,azt mondta hogy járvány van a városban,több baba is ebben szenved és mivel Dominik most jött ki a kórházból,könnyebben elkapta és erőssebbek a tünetek.Mivel nem lett jobban,bevitték a kórházba,ott rögtön infúziót kapot,mert kivolt akkor már száradva.Majd másnap délután észrevették egy ultrahangos vizsgálaton,hogy gond van a beleivel.Ahol a vékonybél csatlakozik a vastagbélhez,ott egymásba voltak csúszva.
Hallotatok már ilyet?Én még nem de nagyon megilyedtem mikor közölte a doki,hogy vízzel teletöltik a beleit,ennek hatására 90%-ban visszaugrik a helyére,de ez kedden reggelre sem sikerült és megkellett műteni ezt a pici babát.
Most már jobban van,kihozták tegnap délután az intenzívről,de hát gondolhatjátok.........