Beszélgetősarok > Teázó

Hírlevél-olvasó vagyok

(1/5) > >>

Zsuzsi:
Kedves hírlevél-olvasónk, ide várjuk megjegyzéseiteket, észrevételeiteket a havi hírlevéllel kapcsolatban.

Kíváncsiak vagyunk arra is, miről olvasnátok szívesen tyukanyo.hu oldalon  :)

marcsimama:
szia kedves tyúkanyó,szeretném a gyöngy kokárda leírását kitenni a honlapunkon ,temészetesen a linketekkel együtt,mert sok hasznos és szép dolgot találtam itt,gratu most kezdtük a honlapot krea dolgokkal foglalkozunk,hoy minnél szebb,de emellett olcsó ajándékokat ill.lakás díszítési apróságokat készítheseünk. remélem nem baj és nem tezsek roszat,de azért lesem a választ ,gratulálok az oldalhoz!

Napocska:
Kedves Marcsimama!

Köszönjük, hogy megkerestél minket, de amint látod, mi is kaptuk a leírást, így nyugodt szívvel nem adhatunk mi engedélyt a közlésre, meg kéne keresned a hölgyet az index.hu oldalon, akitől mi is kaptuk.

Szerintem úgy is megoldható a dolog, hogy írsz oldalatokon a kokárdáról és "Elkészítési útmutató" vagy "Leírás elérhető itt" szövegre linket teszel amin keresztül el tud jutni hozzánk és nálunk meg tudja nézni a leírást. 

Mi az oldalatok elérhetősége?

marcsimama:
rendben!köszönöm ,hogy válaszoltál!!!!!!nem tettem még fel !
http://kreativan.gportal.hu
jó tanácsot adtál ,de még nagyon kezdő vagyok én a hon lap építésbe,de nagyon igyekszem:-)remélem azért kicsit tetszeni fog legalábbis amit elszeretnénk érni,a kivitelezésbe ,meg csak bele jövünk:üdvözletem nektek és jövök sűrün:-:-)

Napocska:
Sok sikert nektek az oldalhoz, nagyon szépeket alkottok.

Szeretettel várunk máskor is, ha van olyan leírásotok, munkátok, amit szívesen látnátok nálunk is, akkor erre is van lehetőség. Mint látod pont ez a kokárda is egy olyan minta, amit hasonlóan kaptunk terjesztésre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése