Kézművesség > Ünnepre készülünk

szülinap!

(1/2) > >>

barbara:
szülinapi buli segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napocska:
Hányan lesznek? Fiúk, lányok vegyesen? Mit szeret gyereked? Hány órás lesz a szülinapi buli?

barbara:
Lesznek fiuk is meg lányok is.9 embert hívunk meg,és mivel a bulit áttetük áprilisba ezért valószínű,hogy sokat leszünk kint.A buli 15-19-ig tart.A lányom a karaokit kivéve mindent szívesen csinál.Bár ez nekem egy kicsit fursca volt mert ebben a korban (12)szeretik.Szóval nyitottak vagyunk mindenre.

Napocska:
Egy szabadtéri bulinál nincs is jobb, főleg ha saját kertbe rendezhető. A fiú lány vegyes társaság azért eléggé nehezíti a dolgot szerintem. Nekem 4 lány mamájaként főleg lányos dolgok jutnak eszembe. 
Lányok nálunk szerették ki tud többet, ki ismeri fel vagy messzebb dobni vinni jellegű játékokat. Volt hogy társasjátékot szerkesztettünk a föld körül és körbeutaztattuk velük a földrészeket, ahol kérdéseket kaptak és a földrészre jellemző ajándékot.
Lányom volt olyan buliba ahol házigazda kvízt csinált a jelenlévőkből, ki szeret ezt kinek a kedvence ez meg hasonló kérdések.

Zsuzsi:
Nem tudom, a lányok manapság is ,,gumiznak"-e még az iskolaudvaron, de ha nem, esetleg meg lehet őket rá tanítani. Mi annyira szerettük :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése