Én is Boldog új évet mindenkinek!
Morcoska jobbulást nektek.
Nekem nyomoznom kellet hogy néz ki ez a majom , nálunk még nem népszerű.
Lánykádék egész nap az oviban a jelmezbe lesznek? Mennyire kell hogy egyedül tudjon wc-re menni benne?
Én egy majom jelmeznek egy barna kezeslábast készítenék, valami burda szabásminta alapján vagy lefektetném a lányt egy papírra és körbe rajzolnám. Hátul meg cipzárral vagy tépőzárral záródna. Egy a baja ennek ezt tuti nem veszi le egyedül oviba. Sőt ha szőrmés anyagból készül akkor tocsogni fog szegényke az izzadságban. /Emlékszek egy kislányra, aki Scooby volt szuper szőrmés bolti jelmezbe, de szegénykém haja olyan volt mintha épp most jött volna ki a zuhany alól. /
Ovi kompatibilis nálam egy barna nadrág vagy harisnya, ha harisnya akkor egy rövid kis barna szoknya vagy nadrág is rá. /Nadrágot pici lánynak itthonra szoktam úgy is varrni, hogy egy jó nadrágját csak körbe rajzolom / felülre meg egy barna poló. Nadrágra egy hosszú barna farok.
Fejre meg én arc festenék csak és mondjuk egy hajpántra tennék két barna fület, igazibbnak tűnne egy sapka, plusz álarc, de elég kényelmetlen lenne egész napra.
Nekem szerencsém volt lányok ilyeneket találtak ki maguknak oviba : indián lány, kis csillag, hópihe, kék királylány, virág tündér, sztár. Meg ilyen olyan nevű királylányok tündérek.
Suliba : sokszor boszi, csemetefa, pomponlány