Kézművesség > Karácsonyi készülődés

Adventi naptárak, koszorúk

<< < (2/3) > >>

Zsuzsi:
Adventi naptár:
évek óta úgy működik, hogy fel van akasztva egy nagy mikuláscsizma a gyerekszoba ajtajára, kívülről. Ide ,,érkezik" minden reggel az adventi ajándék. Tehát mindig csak az aznapi, és mind3 gyereknek egyszerre. Csak korábban kell felkelnem, mint ők  :happy8:www.kepmegoszto.com

Katoka:
Sziasztok

Segítsetek, most készítem első adventi naptáramat és túl nagy fába vágtam a fejszémet.
5 fiú gyereket (egy saját többi tesóméké) szeretnék vele meglepni. Most hogy készen vannak a zsákok jöttem rá hogy 120 ajándékot kéne a zsákokba tenni. 
Mi az ami 100 Ft körül van és fiúknak  jó ajándéknak? Ha 100 Ft szánok egy zsákra akkor is 12 ezer forintomba fog kerülni az ajándékozásom, ami gyes mellett nem kevés összeg.

Segítsetek mi kerülhet relatíve értelmes ajándék a csomagokba.

Zsuzsi:
Katóka, én vennék egy nagyobb doboz legót (vagy 5 kisebbet, bár valószínűleg úgy drágább), és annak az alkatrészeit pakolnám szét 5x24 részre.

Napocska:
Milyen idősek a fiúk?

Radír, ceruza, lufi, kifestő, dió, mogyoró és esetleg szaloncukor napi 1-1 darab, vagy valami összeszerelhető dolog több darabra osztva.

Lego szerintem elég drága, mi nem találtunk 2000 Ft körül sok darabos készletet. Valahogy idén nincsenek jó kis készletek. 4-5 ezer Ft körüliek vannak, a több elemből álló készletek, de azok szerintem jobbak fő ajándéknak mint , így szétszedni apróra.

Tavaly kicsi lány kért olyan készletet amibe műanyag csavarok, fa összekötő elemek voltak, meg csavarhúzó meg villáskulcs 120 db elem volt a dobozban. Most neten próbáltam megkeresni, de idén ezek is 4-5 ezer körül vannak, tavaly jóval olcsóbban vettük mi.
Szerintem 2000 Ft környékén.

Katoka:
Köszönöm az ötleteket, legót nézegettem, de nem találtam jó készletet  :(, a lufi a kicsiknek jól hangzik.

Az én fiam 2,5 éves. Egyik bátyám fiai az 3 és 7 évesek. Nővérem fiai pedig 2 és 10 évesek.
Elég vegyes korosztály.
Ha esetleg van még valami ötletetek szívesen veszem. Jó volna 2500 Ft körül összeállítani egy naptárat. Azt hiszem túl nagy óhaj ez.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése