Kézművesség > Karácsonyi készülődés

Adventi naptár játék

<< < (3/3)

kiscsirke:
De kár, hogy nincs új hozzászólás  :(

Napocska:
 
--- Idézetet írta: kiscsirke - 2014. november  3. 18:35:35 ---De kár, hogy nincs új hozzászólás  :(

--- Idézet vége ---

Sajnos senki nem akar játékon kívül semmi jó ötletet megosztani velünk :(

Neked esetleg játékon van kedved és időd ötleteket mondani nekünk mi kerülhet az adventi csomagocskákba. Minden ötlet jól jön nekem, lassan 120 (5 személy)csomagot kell megtöltenem és nem szeretnék egy vagyont költeni rá. Ha csak mindegyik 100 Ft akkor is 12000 Ft-ba kerülne.

Tímea:
De van!  :D
Én teszek némi édességet is egyik-másik naphoz, teszek néha játékot is (a Gyereketetőn most mindennap másik naptárba való  játékötletet oszt meg az olvasókkal Virág, érdemes megnézni!). És szoktam programokat is tenni: megnézem a naptárt, hogy előreláthatólag melyek azok a napok, ahol nincs semmi délutáni program, illetve szabad, lazulós hétvége, és oda jöhetnek a cetlik! Pl. vasárnapi ágyban-regelizés - ez minden évben nagy siker.  ;)
Vannak felnőtt gyerekeim is, pár éve a nagyfiam minden nap egy fél pár zoknit kapott - karácsonyra volt egy tucat zoknija (éppen nagyon le volt fogyva a zoknikészlet  ::) ). A szülinapján (dec.22.) egy csoki is volt a zokniban. (Értékelte!)
Van felnőtt lánygyermek is, neki felváltva szép idézetek, filteres tea, mini krém vagy tusfürdő, kézműves fülbevaló, egyszer egy manikűrös-kupon is volt.
Legjobb barátnak 24 boríték, benne minden napra egy idézet a karácsonyról vagy az igaz barátságról.
Egyik évben belekerültek a naptárba a Kaláka koncert jegyei is - nagy öröm volt!

Napocska:
Nagyon jól hangzanak ezek a zsákba valók.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése