Kézművesség > Karácsonyi készülődés

Adventi naptár játék

(1/3) > >>

Tyukanyo.hu:
Te készítesz adventi kalendáriumot? Mi kerül a csomagokba?

A weblapon tőlünk is olvashatsz pár ötletet, mi azonban a Te ötleteidre vagyunk igazán kíváncsiak!

Ha elmeséled, te kinek és milyen csomagot készítettél eddig már (fiúnak, lánynak, felnőttnek, gyereknek), akkor a sorsolásunkon a képen látható öröknaptárt nyerheted meg és hozzá egy pár ezüstszínű alapra készült angyalkás fülbevalót!


Játék zárása: 2011. november 28., 22:00 óra.
Sorsolás: 2011. november 29-én.

mezeiorsi:
Hát akkor én kezdem :)
Amikor kici volt Marci (másfél éves) akkor minden nap egy zsákba raktunk egy műanyag állatot. Mindig ebéd utáni alvás utánra volt időzítve a dolog. Az aznapi állattal mindig mondokáztunk vagy énekeltünk aznap.
Tavaly pedig a praktika újság alapján, kis zsákokat varrtam és kivülre a számok kerültek. Felakasztottam őket egy szalmakoszorúra és minden nap megkeresték hogy melyiket vegyük le. A zsákot kifordítva egy kis figura lett a zsákból, ami a főszereplője lett az aznapi esti mesének. Így napról napra összeállt egy betlehem és a Karácsonyi történet.
Aztán a rokonlátogatások alkalmával el is báboztuk a családnak és a barátoknak a gyerekekkel együtt.  :)

divin:
Mikor a fiam kisebb volt, akkor karáconyi mintás szalvétába tettem az ajándékot, amit szaloncokor, vagy batyu formára kötöttem. Azokat pedig egyenként szalma koszorúra, azt pedig a csillárra. Abból minden reggel egyet lehetett választani. Mivel az édességet nem szereti, ezért apró játékokat (főleg autókat) raktam bele. Most már lego függő, ezét tavaly megkapta annak az adventi kalendáriumát. Idén falra akasztható zsebes naptár lesz, amibe egy nagyobb lego darabjait teszem. Mindennap készül, de csak 24-én készül el. ( Egyesek szerint ez rosszabb, mint a Luca széke. ) Kiváncsi vagyok, sikere lesz-e?

Morcoska:
Sziasztok,

Most, hogy Fruzsi 3 éves elmúlt, észrevettem, hogy leginkább a színezés, és a matricák ragasztgatása köti le.Nagyon örül akár egy-egy új színes ceruzának is.
 Illetve nagy sláger mostanában, hogy anya írja le a számokat, betűket, folyamatosan ismételgetni kell őket, hogy melyik micsoda, és ő próbálja ugyanúgy lerajzolni.
Arra gondoltam, hogy minden napra kinyomtatok neki egy chuggingtonos kiszínezhető képet, vagy kap egy színes ceruzát,matricát, (ezeket most úgyis gyűjti), és a színezőre ráírom majd 1-24-ig sorban a számokat is.

Kavics73:
Én - még mikor volt a Foltvarázs bolt - ott vettem egy falra felszerelhető, kis tartókkal ellátott adventi naptárt, gyönyörű piros, zöld és arany színekkel. Én varrtam össze, s aztán minden évben azt tömködtem tele különböző játékokkal. Idén Harry Potter-es LEGO-val... Mert most az a sláger! :-D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése