Kézművesség > Karácsonyi készülődés

Karácsonyi készülődés letölthető lapok

(1/2) > >>

Tyukanyo.hu:
Készítettünk egy ajándék-tervező lapot, ahová felírhatod, kinek mit szeretnél.

Egy-egy személyhez természetesen több ajándék-ötleted is lehet és ha nem lövöd el mindet most, akkor szülinapra, névnapra is jó szolgálatot tehet a lista. Ha rendszeresen vezeted, ki milyen alkalomra mit kap tőled, akkor még azt is elkerülheted, hogy valakinek kétszer ugyanazt add ajándékba.
A letölthető laphoz a cikket itt olvashatod

Tyukanyo.hu:
Készült egy ajándék-lista lap, ahová beírhatod, kinek mit tervezel vásárolni.

A táskádban hordva a boltban járva csak rá kell nézned a listádra –ha ilyen módon előre eltervezed, akkor nem fogsz feleslegesen (netalán duplán) megvenni semmit, és mindenkinek lesz ajándéka Karácsonyra! Érdemes mindig nyitott szemmel járni, ősz végétől már apránként beszerezni az ajándékokat, hidd el, nagyon megnyugtató december közepén a tudat, hogy már mindenkinek megvan a meglepetése!
A letölthető laphoz a cikket itt olvashatod

Tyukanyo.hu:
Fontos része a karácsonyi készülődésnek a karácsonyi költségvetés elkészítése, hogy ne költekezzünk túl, de minden eltervezett dologra jusson. Pár pontot előre beírtunk, amire valószínűleg fixen költened kell, de zömében rád vár, hogy adatokkal tölts meg.  Ezt szép lassan teleírhatod, ahogy haladsz a szervezéssel, tervezéssel.

A letölthető laphoz a cikket itt olvashatod

Tyukanyo.hu:
Beszélgetni a Karácsony témában tudunk.

Tyukanyo.hu:
A keresztszemes hímzéshez kevés eszközre van szükségünk. Jó, ha kezdő hímzők kevés öltéssel készülő mintát választanak, így gyors sikerélményhez jutnak, vagy könnyen tudnak díszíteni egy már kész tárgyat.

A letölthető mintához a cikket itt olvashatod

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése