Beszélgetősarok > Teázó

Ismerjük meg egymást!

(1/7) > >>

Zsuzsi:
Súlyos hiányosságot pótolok: megnyitom a bemutatkozós topikot.

Zsuzsi:
Kezdem én:

Tyúkanyóként itthon nevelem 3 kiscsibémet (9 éves fiú, 7 és 4 éves lányok). Szeretek főzni (blogolok is róla), varrni-horgolni (blogolok is róla), cikkeket írni (www.tyukanyo.hu) és emellett fősulira járok, aminek kapcsán nagyon érdekel az oktatás-nevelés témaköre.
Vidéken élünk, családi házban, sokat vagyunk a szabadban.

fkisjudit:
Hú mekkora hiányosság,szerintem már majdnem ismerjük egymást!:))
Leszek én a második:

Nekem is három gyermekem van ,bár kissé már nagyobbak:27 éves fiam ,23 és 21 éves lányaim vannak és a legfontosabb van egy pici unokám aki júliusban lesz 1 éves,ő a fiam gyermeke.
Párommal /7 éve/ és kissebbik lányommal élünk együtt Pest mellett.Imádok kertészkedni,sütni főzni/ha nem muszáj/,hímezni,kötni/még gyakorolni kell/,és ismerkedem a foltvarrással több kevesebb sikerrel.Sajnos mostanság egyre kevesebb időm jut mindenre a munkahelyem miatt,de a hétvégéket nem hagyom elvenni!!! :angry4:

Napocska:
Jövök akkor én is.

Négy lányomat irányíthatom a nagyvilágba, kitt jobban kit már csak a háttérből.  Budapesten élünk panelben és ebből próbálom kihozni a legjobbat. Több kevesebb sikerrel. Sokat alkotok, alkotunk lányokkal, mindig van valami aktuális kedvenc technika. Most épp a horgolás a nagy kedvenc, évekig még horgoló tűm se volt.

Ezek vagyunk mi:


Share Your Pictures!

fkisjudit:
Négy lány!!!!!Szegény párod,bár ha belegondolok 5 hölgy rajongja körbe:egy szava sem lehet!!!:DDD

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése