Beszélgetősarok > Pénteki piknik

Pénteki Piknik 2013. március 1.

(1/2) > >>

Tyukanyo.hu:
Ha péntek, akkor az már hétvége - és ha hétvége, akkor csináljunk valami jópofa dolgot! Piknikezzünk együtt! Méghozzá kreatívan.
Mutasd meg, mi van a te kreatív piknikes kosaradban! Alkottál valamit? Van egy jó ötleted? És
megosztanád velünk is? Nagyon örülnénk neki 

Itt mutathatod meg, mi van a mai Piknik kosaradban.


Ha kíváncsi vagy, kinek mi van a mai kosarában, látogasd végig a belinkelt oldalakat -és ne félj kifejezni szavakkal is, ha valami a kedvedre való. Pár kedves szó mindenkinek jól esik 

Akik részt vesznek a Pénteki Pikniken, minden héten, amikor aktívak voltak, kapnak egy Aranytojást.     

3 havonta a legtöbb Aranytojást összegyűjtő piknikezőnk jutalmul kap valami érdekeset, praktikusat, finomat vagy szépet.

Napocska:
Még nem mutattam nektek, de én lánykám nagyon szereti ezt a valamit amit készítettünk még a nyáron.

Volt egy időszak amikor mindent mérni akart, akkor varrtam hosszú textil csíkot és megmértünk mindenféle testrészét. Azóta is rendszeresen előkerül és megméri mi mekkora, mi akkora mint a lába vagy a tenyere. Élvezi azt megnézni nyár óta mennyit nőt a hasa vagy a térde. Ki a magasabb ő vagy a nagy maci vagy a nagy nyúl... és sorolhatnám mi mindent méregetünk itthon. Jó kis móka ez neki és kézzel fogható lett számára ahogy növekszik.Zsuzsi:
de jó ötlet
ilyet lehetne oviban is csinálni, és minden év elején megmérni, mennyit nőttek, ovis ballagáskor meg odaadni  ^-^

Napocska:
igen arra is jó :) Mekkora nagy élmény lene majd aztán később elő venni mokkora is voltam 3,4,5 évesen :)

Mi is tervezzük évente elkészíteni, ez nyáron 3 éves szülinap környékén készült :) , csak most jutottam oda , hogy lefényképezzem és megmutassam.

Morcoska:
Ez tényleg nagyon jó ötlet! Megcsináljuk most, a kicsi lány éppen 2 éves lesz hétfőn, a nagy pedig 4,5 éves. Még egymást is össze tudják ezzel hasonlítani:)

Nálunk most kísérletező-láz van. Egy tálba öntöttünk hideg vizet, tettünk bele egy kis olajat. Nagyon élvezik, ahogy az úszik a tetején. Aztán bele egy nagy kavicsot, az elmerül. Mindenfélét lehet még belepakolászni, mi úszik, mi nem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése