Ma a városi mikulás ünnepségen vesznek részt a gyerekek, így ide settenkedtem pár percre. Napocska: mogyorót, mandarint, szőlőcukrot, tejkaramellát és focis kártyákat kaptak a nagyok. (Igen focis kártyát, mert ez az éppen soros őrület nálunk a suliban és a gyerekek cserélgetik egymással, még a lányok is.)
A jövő héten akcióban lehet majd memokártyát kapni a tesco-ba, már csak 1 hét és újra él a fényképezőnk. Addigra ugyan aktualitását veszti a télapó váró zokni, amit varrtam, de azért hozok majd róla képeket.
Mi is saját készítésű ajándékokat szoktunk adni tanítónéniknek, óvónéniknek. Most is délelőtt sikerült megvarrni 1 db ajándéktáskát, amibe majd belekerül a kis ajándékunk. Egyenlőre még nem tudom mi legyen az. A könyvjelző jól hangzik. Biztos, hogy idén kerül bele mini szappan is. Ez nem saját készítésű, de természetes és vegyszermentes. Hozok majd képeket.
Tegnap megkért a lányom tanítónénije, hogy varrjak zsákbamacskához kis tasakokat. Szívesen elvállaltam, jövő hét hétfőre azzal is készen kell lenni. Bár ez nem valami nagy varrásigényű, inkább időigényes.