Kismama > Korosztályos topikok

2009. őszi babák anyukáit várom

<< < (3/3)

Caty80:
Sziasztok!

Köszönöm megnyugtató szavaitokat. Sajnos igen, mostanában nem lehet igazán olyan gyümit kapni, amit ehet az én kis Manókám. Szoktam neki banánt adni, mert néha úgy érzem, hogy jobb, mint az üveges, de ez egy héten max egyszer van mostanában. A körtét szereti, tehát az is kap. De még ezek a barackok, amiket aranyáron lehet venni, nem az igaziak, szeretném megvárni a hazait. De pont most reggel hallottam a hírekben, hogy nem lesz idén sok gyümölcs, mert az árvíz sé a sok jég károsította az érő gyümölcsöket:( Ez igazán nem jó hír, így kevés is lesz és drága is. De Zalánnak fogok venni mindenképpen, hogy amíg van, ne az üvegeset egye. Amit lehet, azt meg elteszem majd télire. Erre vonatkozóan van ötlet, hogy mit hogyan célszerű eltenni mondjuk fagyasztani, vagy lekvárnak (a lehető legkevesebb édesítéssel)?

Ma kapott 100% gyümis dobozos alma-banán-narancs párosítást, megette egy falat kivételével az egészet. Lehet, ilyenre majd még beruházok. Tegnap meg őszibarack-sárgabarack pépet evett, azt is megette majd mindet. Ügyes ki Manó. Bár tegnap csináltam neki krumpli-alma pépet, ami nem jött be neki nagyon, pár falatot evett, aztán annyi. Vhogyan úgy veszem észre, hogy  amiben alma van, az nem igazán tetszik neki, csak üvegesben. Majd egyszer talán jobb lesz. Viszont a répa bejött neki.

És elújságolom, hogy az én kisfiam egy hét leforgása alatt elkezdett mászni, aztán egyedül felült és később fel is állt! Nagyon édes, most állandóan mászik, húzza magát és közben vigyorog:)

Nyakláncot nem vettem még, de szándékomban áll, csak várom, hogy a hitelt levonják, hogy mennyi pénz marad a hónap többi részére. Nem sok.

Tényleg, vki nem tudja, hogy a babakötvényhez a MÁK családi pótlékra vonatkozó igazolását hogyan lehet kérelmezni? Mert úgy tudom, hogy egy hónapnál nem régebbi igazolás kell.

Szép, esőmentes napokat mindenkinek!

Napocska:
Szia

Hogy vagytok? Vettél láncot ? Hogy álltok most? Én másikba most írtam le aktuális állást.

Caty80:
Szia!

Köszönöm, megvagyunk, csak az elmúlt időkben nem nagyon jártam erre, ebbe na jó időben mindig megyünk vmerre:)
Nyakláncot még mindig nem vettünk:( Sajnos ahol láttam, ott nagyon drágának ítéltem meg, ahol meg meg lehetne rendelni, ott a postaköltséggel nem vagyok kibékülve:( De nézek még, mert biztos vagyok benne, hogy segítene. ma gondoltam, hogy elmegyek egy boltba Manóval, de délelőtt jött a kéményseprő ellenőrizni, így ez most kimaradt. Talán majd délután, ha nem megyünk el a párommal kismamalátogatóba (persze Zalán is jön velünk:))

Ti hogy vagytok? Hogy bírjátok/bírtátok a nagy meleget?

Üdv,
Caty80

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése