Kismama > Korosztályos topikok

2009. őszi babák anyukáit várom

(1/3) > >>

Caty80:
Kedves Anyukák!

Azok kedves anyukák vagy családtagok jelentkezését várom, akiknek 2009. őszén született a kis apróságuk, akik hasonló problémák előtt állnak, mint én.

Caty80

Zsuzsi:
Üdv Caty,
első baba?

Caty80:
Szia!

Igen, első baba és néha vannak dolgok, amikről kikérni más, hasonló korú gyerekek anyukáit. Pl. fogzás, kinek mit okozott, kinek mi segített, stb.

Üdv,
Caty80

Napocska:
Szia

Gratulálok, a picurhoz. Melyik hónapban született?
Fiú vagy kislány?

Nekem egy pici lányom van aki nyáron /júliusban/ született, 8 hónaposan jött az első foga. Épp beteg volt előtte napokban eléggé még antibiotikumot is kapott, aztán mire meggyógyult kibujt első foga is. Előtte én már ha sirosabb volt sokszor kentem be napi 1-2 alkalommal dentinoxal az ínyét  ennyi elég is volt neki. Mostanában nem síros így hetek óta elő se került dentinox, de mindent rág és doktornénink szerint hamarosan jönnek felül is a fogak.

Picurnak vannak már fogai?  Mesélsz róla mit szeret csinálni?

Caty80:
Szia!

Köszönjük szépen!

Kisfiam 2009.novemberben született, egy hónappal a kiírt időpont előtt, és a kismanó vicces volt, mert szombaton volt az esküvőnk és vasárnap reggel mentünk szülni:) De legalább megvárta, míg kimondtuk az igent:)

Szegény, akkor Ti is megszenvedtétek a fogacskát:( Mi már lassan 2 hete küzdünk vele:( Hol lázas, hol csak hőemelkedése van, hol csak felsír. A dentinoxot próbáltuk, de annyiszor nem kenhetem, ahányszor felsír:( Meg most nagyon bújik, talán most kezd szocializálódni. Meg képzeld, azt olvastam, hogy a dentinox a kifelé bújó fogacskákat roncsolhatja:( Nem tudom ,ebből mi az igaz, de sajnos megrémített!
A borostyán nyakláncot használta vki? Bevált? Vagy kamu az egész?

Kisfiam, Zalán már nagyon szépen pörög mindenfelé, meg próbál mászni, már egy két térdemelés is van, de még szerintem annyira nem tudatos. Próbál felülni, de még az egyik kezével tartja magát, még nem jött rá, hogyan kivitelezhető, hogy rendesen üljön. Egyébként sokat mosolyog, nevetgél, van, hogy egyedül eljátszik.

Egy ideje uzsira eszik gyümölcsöt, illetve tegnap óta ebédre répát. Hát, tegnap sokat evett, de ma nem kellett neki semmi, csak a tejci (még szoptatom). Nem tudom, itthon vhogyan nem akar annyit neki, mint tegnap vendégségben. Ez miért van vajon?

Caty80

 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése