Beszélgetősarok > Pénteki piknik

Pénteki Piknik 2013. január 25.

(1/2) > >>

Zsuzsi:
Ha péntek, akkor az már hétvége - és ha hétvége, akkor csináljunk valami jópofa dolgot! Piknikezzünk együtt! Méghozzá kreatívan.
Mutasd meg, mi van a te kreatív piknikes kosaradban! Alkottál valamit? Van egy jó ötleted? És
megosztanád velünk is? Nagyon örülnénk neki 

Itt mutathatod meg, mi van a mai Piknik kosaradban.


Ha kíváncsi vagy, kinek mi van a mai kosarában, látogasd végig a belinkelt oldalakat -és ne félj kifejezni szavakkal is, ha valami a kedvedre való. Pár kedves szó mindenkinek jól esik 

Akik részt vesznek a Pénteki Pikniken, minden héten, amikor aktívak voltak, kapnak egy Aranytojást.   :aranytojas:

3 havonta a legtöbb Aranytojást összegyűjtő piknikezőnk jutalmul kap valami érdekeset, praktikusat, finomat vagy szépet.

Medvecukor:
Sziasztok, én arra gondoltam, hogy kedvenc könyvünket légpárnás tasakban (feladóhoz hóvirágot rajzolva) névtelenül dobjuk be az egyik számunkra szimpatikus szomszédunk postaládájába.   ;) Vidám napot kívánok mindenkinek! Medvecukor

Zsuzsi:
Ez az oldal tele van briliáns hétköznapi ötletekkel, pl.http://twistedsifter.com/2013/01/50-life-hacks-to-simplify-your-world/

Napocska:
Medvecukor : Könyves ötlet nagyon jó, kipróbáltad már? Volt visszhangja?

Zsuzsi: Jó kis ötletek, kár hogy én nagyon ellene vagyok az olyan újra felhasználásnak, amit nem lehet  újra használás előtt elmosni. Így nálunk wcpapír guriga,  tojástartó doboz újra hasznosítása kilőve. Gumis lepedős kép nagyon jó mióta olyat használok én is így hajtogatom.


Ez is nagyon tetszik, habár rengeteg jégakku van itthon, de tetszik az ötlet nagyon


Ez a sütit meg biztos kipróbáljuk hamarosan.

Medvecukor:
Sziasztok!

Zsuzsi, tetszenek az összegyűjtött ötletek, egyszerűek, nagyszerűek. A gurigás bevált, 25 db van egyben összeragasztva, a konyhában szögre akasztottam. Mindenféle apróságot dobálok bele, olyasmiket, amiket a gyerekek elszórnak hol itt, hol ott, pl. Lego figurák- és kockák, hajgumik, Kinder meglepetések, stb. :color:

Napocska, igen Janikovszky Éva:  Ráadás c. kötetét dobtam be egy kedves idős néni postaládájába és amikor ezt követően újra összefutottunk, úgy láttam hogy a megszokottnál is vidámabban mosolygunk egymásra.  :)
Valószínűleg a későbbiekben fogok még ilyesmit csinálni (vannak újabb jelöltek) hiszen remek érzés volt névtelenül adni, jókedvvel töltött el ahogy elképzeltem magam előtt az arcát, amint örömmel pillantja  meg a nem várt ajándékot.
Szeretem a gyorsan elkészíthető sütiket. ;) Nálunk a kakaós bögrés/mikrós muffin az egyik kedvenc, finom és 3 perc alatt elkészülnek a 6 db-os adagok szilikonos sütőformában, papírkapszliban.

Mindenkinek lendületes, kreatív napot kívánok! Medvecukor

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése