Beszélgetősarok > Pénteki piknik

Pénteki Piknik 2013. január 18.

<< < (2/2)

Napocska:
Nagyon ötletes és szép darab lett. Én eddig max a szárából készítettem táskát, de milyen jó ötlet a felső részéből csinálni . Nagyon tetszik az elején hogy cipzárt vartál a fedőlapra és az is zsebként funkciónál.

Morcoska:
Sziasztok!

Én is nagyon örülök, hogy ismét itt van a pénteki piknik. Remélem, sokan csatlakoznak a jövőben, és egyre több jó ötlet érkezik. Nagyon tetszik a farmer táska, egyelőre nincs varrógépem, de tervezem a beszerzesét, és bízom benne, hogy egyszer egy ilyen táskát is fogok készíteni. Gratulálok hozzá!

Mi az utóbbi időben sajnos ritkán jelentkeztünk, kevés idő jut a kreatívkodásra, mióta a kisebbik gyerkőc a romboló korszakába érkezett, és semmi nem készülhet el, ha a közelben van:)
Szóval, igazából alvásidőben készítünk ezt-azt, vagy, ha éppen apával sétál kint.

Ma délután a nagyobbik leányzóval hófelhős gyermekszoba-dísz készült: fehér karton papírból, damilra felfűzött vattapamacsokkal, és ezt rögzítettük a falra. A plafonra készült, de oda nem tudtuk felfüggeszteni, mert nagyon kemény a fal:(

Küldök pár képet Nektek, hátha valaki kipróbálja:
http://www.kepmegoszto.com/201301132122/50f317a333418-img_1130.html
http://www.kepmegoszto.com/201301132122/50f317a4c0ce1-img_1137.html

Morcoska


Vegazus:
Nagyon jó ez a felhő! Micsoda ötlet! :)

Napocska:
Morcoska nagyon jó lett a hófelhőtök. Jó hogy megmutattad erről eszembe jutott egy fali díszünk amit nagylányokkal csináltunk több mint 10 éve, ha sikerül felidéznem milyen volt, akkor hamarosan elkészítjük újra és akkor mutatom.

Gyorsan nőnek a picurok, de hamarosan majd ő is alkot majd veletek biztos és valahogy nálunk többedig gyerek egyre hamarabb lépet alkotós korba, valószínű azért mert élmény a nagyokat utánozni :)

Zsuzsi:
Lezárult idei első Pénteki Piknikünk.
Átadjuk az aranytojásokat  ^-^

Vegazus  :aranytojas:
Morcoska:  :aranytojas:

Várunk Benneteket a következő Pikniken is!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése