Beszélgetősarok > Teázó

Mit láttál mostanában? Filmajánló

(1/2) > >>

Napocska:
Nem csak mások fazekába vagy könyvespolcára szeretek bekukucskálni virtuálisan, hanem az is érdekel, mit láttál utoljára. Tetszett?  Ajánlod?

VeronikaBLne:
Sziasztok!
Ritkán jutok el oda, hogy mozifilmet láthassak, de most alkalmam volt otthon megnézni az AVATAR-t!
Mióta kölcsön kaptuk bizony már 5-ször néztem meg, mondhatni beleszerettem (másik nagy szerelmem mellett, ami a tv-ben futó Gyilkos elmék c. sorozat!).
Tudom ajánlani mindenkinek!
Azt hiszem a mondanivaló és annak megjelenítése olyan összhangra lelt, mely mindenki szívébe és elméjébe belelopja magát!
Olyan mély mondanivalója van, mint csak kevés filmnek, amit eddigi életem során láttam (pl. Forest Gump, Wall-e, Gyűrűk Ura, Final Fantasy, Csokoládé, Az élet szép, Ryan közlegény megmentése, Shindler listája, és még néhány.)!
Ha nem is szereted a számítógéppel kreált filmeket, nézd meg az üzenetért, amit közvetíteni akar!!!

Napocska:
Lányok egy része nekem is látták Avatart, várom hogy megjelenjen DVD-n hogy én is megnézhessem. Mozi egyenlőre esélytelen.

NaToth:
Hát, moziban én is egy éve voltam utoljára, de akkor is csak azért, mert 3D-s filmet néztünk, "simára" már jó ideje nem költünk pénzt. Jó filmet nem is láttam mostanában, a kedvenc sorozataimat viszont minden héten megnézem. Lost és House a legnagyobb favoritok, de szigorúan eredeti nyelven, így legalább az angolomat is szinten tudom tartani.

Napocska:
Napokba néztem meg a Továbbállók (Away We Go) című filmet, aranyos egy film volt, nekem tetszett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése