Beszélgetősarok > Teázó

Keresztelő ajándék

(1/8) > >>

Napocska:
Április első vasárnapján keresztanya leszek. Milyen emlék ajándékot lehet venni fiúnak, ha nem arany láncot/karkötőt szeretnék venni neki emlékbe. Játékot fog kapni korának megfelelőt, mert már 3 éves, de jó volna neki valami ami nagy korára is megmaradhatna.

fkisjudit:
Ez jó kérdés,én is szeretném tudni!!!:DDD

VeronikaBLne:
Hahó!
Hát ez könnyű...

1. Keresztszemes hímzéssel készíts egy párnára vagy textilpelusra varrható képet, amin rajta vannak a gyerkőc adatai (neve, szül. idő, súly, stb.). Hamar kész, és nyűheti évekig. Ha te nem tudod megcsinálni, valaki biztosan elkészíti, aki rutinos, és van alapanyaga! Neked csak a párnácskát vagy a textilpelust kellene hoznod!  ;)
Aztán anya elteszi egy dobozba, miben gyűjt a gyerkőccel kapcsolatban mindent, aztán egy "anya emlékszel mikor kicsi voltam" beszélgetés alatt odaadhatja.

2. Végy egy strapabíró műanyag tárolódobozt (ne legyen kereke!!!!!, de teteje igen) egy nagybevásárló központban. Olyan legyen, amire tudsz üvegmatrica vagy akril festékkel festeni pl. kisautók képeit (dömper, versenyautó, betonkeverők, traktor, trabant, stb.). Ebbe tárolhatja majd az apró autókat. Ráadásul jó buli neki, ha beleül és tányérral a kezében autóversenyzőt játszhat. Persze van, aki ügyesen és rutinosan elkészíti helyetted, ha viszed a dobozt!  ;)

3. Patchwork tecnikával készíts takarót. Ha nagy méretben készíted, akkor még 18 év múlva is fogja használni! És tuti, hogy "másnak ilyen nincs" jellege lesz!!!!!

4. vagy...
5. vagy...
6. vagy...
Nincs annyi hely!  :)

De ha nincs időd, és nem akarod mással csináltatni:
Nyiss egy szimba szlát az adott banknál, ami olyen jellegű lesz, mint anno a bélyegragasztás a kis gyűjtőfüzetbe. Másold le a szerződést, köss hozzá szallaggal egy csuda filckupacot, aztán add oda a gyerkőcnek. Készíts annyi kártyát, ahányan lesznek a vendégek, írd rá a számla adatait (főként a szlaszámot), kiosztod, és mindenki tehet be rá akár pár Ft-ot is!

De ha ez nem jó, hát kérdezd meg anyukájától, van-e Startszlája a gyerkőcnek. Ha van, fizessd be rá a kívánt összeget, másold le a befizetés bizonyolatát, és szalagozd rá egy kupac filcre, csokira, bármire.

Most ezek tűntek a leggyorsabban megvalósítható ötleteknek.

De még azért agyalok rajta!  :D

Napocska:
De jó ötletek.
Kár hogy nem hamarabb jöttél :(
Kis örökmozgóm mellett már nem sok esélyem  van megcsinálni a hímzést, azt tetszik legjobban már készítettem régebben ilyet , most nem jutott eszembe. Nekem ez a legszimpatikusabb.

Igen Szimbát ismerem én lányaimnak van, de azt csak saját gyerekeimnek tudok nyitni más nevére nem :(

VeronikaBLne:
Szia Napocska!
Mikor is lesz a keresztelő? Biztos, hogy el vagyunk késve?  :)
Szkennelek ma pár képet, elküldöm, kiválasztod, jövő 7en kész, a többit megbeszéljük!  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése