NaToth Kb ugyan úgy vagyunk mint ti, tegnap végre áttört második foga is ínyén, így lassan mi is 2 fogúak leszünk.
Alvás nekünk is főleg ölben , habár 2 napja ha lerakom is alszik 1 teljes órát délben. Délelőtt és délután 15-30 perc a maximum amit alszik, sokszor kínomban már kendőben altatom el ha látom hogy nagyon hulla és már semmi se jó. Eddig tejjel mindig elsikerült altatni, most már az a csel nem jön be.
Ma éjjel megvolt első éjszakázásunk vele 4 órakor úgy gondolta elég volt az alvás 1 órán keresztül ide oda mászkált az ágyban és próbálta papáját is felkelteni.
Kisasszony is ül már, feláll kapaszkodva , ha kapaszkodik lehajol leguggol felvenni ezt azt. Nagyon szeret mászni, már kimerészkedik előszobába is. Járni szerencsére még nem jár csak egy két lépést oldalazva kapaszkodva ágyba, remélem még pár hónapig ez nem változik.
Én még nem halottam de állítólag "any" vagyok neki, főleg olyankor sír és keres így amikor nem vagyok itthon. Különben össze vagyunk nőve első nyekre előkerülök.
Ja enni még mindig módjával eszik, de már naponta 2-3-szor eszi meg a maga kis 30-40 ml kajáját. Védőnő szerint jó húsos, mondjuk tény hogy nem kell tégla a zsebébe hogy ne vigye el a szél. Mi mérésre csak kb 1 hónap múlva megyünk, március elején 8,5 kg volt. Szerintem azóta 1 kg hízhatott. Érdekes van olyan ruha amit 1 éveset hord és van olyan nadrág ami 0-3 hónaposnak való és még mindig jó rá. A fene érti ezt.
Ahogy olvaslak elég hasonlóan fejlődik mind kettő hölgy. Ti előbb fogaztatok mi előbb mozogtunk, mi most fogazunk ti meg most kezdtetek mozogni.