Beszélgetősarok > Pénteki piknik

Pénteki Piknik 2013. február 15.

(1/2) > >>

Zsuzsi:
Ha péntek, akkor az már hétvége - és ha hétvége, akkor csináljunk valami jópofa dolgot! Piknikezzünk együtt! Méghozzá kreatívan.
Mutasd meg, mi van a te kreatív piknikes kosaradban! Alkottál valamit? Van egy jó ötleted? És
megosztanád velünk is? Nagyon örülnénk neki 

Itt mutathatod meg, mi van a mai Piknik kosaradban.


Ha kíváncsi vagy, kinek mi van a mai kosarában, látogasd végig a belinkelt oldalakat -és ne félj kifejezni szavakkal is, ha valami a kedvedre való. Pár kedves szó mindenkinek jól esik 

Akik részt vesznek a Pénteki Pikniken, minden héten, amikor aktívak voltak, kapnak egy Aranytojást.     :aranytojas:

3 havonta a legtöbb Aranytojást összegyűjtő piknikezőnk jutalmul kap valami érdekeset, praktikusat, finomat vagy szépet.

Morcoska:
Sziasztok!

Ma indult a Story4-en a Downton Abbey című sorozat, megnéztem az 1. részt, és nagyon tetszett. Maggie Smith játszik benne, részben emiatt vártam. Holnap este 11-kor megismétlik az első részt, nézzetek bele, ha van kedvetek.
http://www.port.hu/downton_abbey/pls/w/films.film_page?i_film_id=125353

Más téma: Esetleg nem ismertek olyan helyet, ahol tanítanak teljesen kezdőt horgolni, kötni? Már a kötéssel próbálkoztam könyvből, és 1-2-szer volt segítségem is, de nekem ez így nem megy, egyszerűen látnom kell, h hogyan csinálja vki, a képek alapján nem tudom lekövetni:( (Bp., 13. kerület környéke lenne jó.) 

Zsuzsi:

--- Idézetet írta: Morcoska - 2013. február 10. 21:49:44 ---Más téma: Esetleg nem ismertek olyan helyet, ahol tanítanak teljesen kezdőt horgolni, kötni? Már a kötéssel próbálkoztam könyvből, és 1-2-szer volt segítségem is, de nekem ez így nem megy, egyszerűen látnom kell, h hogyan csinálja vki, a képek alapján nem tudom lekövetni:( (Bp., 13. kerület környéke lenne jó.)

--- Idézet vége ---
ha nagyon nem megy videóról (youtube tele van ilyesmivel  :color: ), akkor a környéketeken lévő rövidárus, kreatívos boltokat érdemes megkérdezni, mert szoktak indítani elég sok helyen tanfolyamokat.
Esetleg meg lehet kérdezni nagy forgalmú kötős fórumokon (pl itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9134899 ), hogy a 13. kerületben valaki nem mutatnáe meg személyesen.  :knitting:

Zsuzsi:
Még ezt találtam:
http://www.1001fonal.hu/kotes-es-horgolas-tanfolyamok/ ez ha jól látom, a kezdő 5000 Ft, 3 alkalom, és XIII. kerület

http://www.barkafonal.hu/shop/tanfolyam/altalanos/ Ez VI. kerület, de a kezdő tanfolyam ingyenes

Morcoska:
Köszönöm! A youtube-os video-k tényleg jók, megnéztem az elsőt, és teljesen érthető. És bármikor vissza tudom nézni. Ezekkel az 1-2 alkalmas tanfolyamokkal az a bajom, h elfelejtem az ott tanultakat. Ha 1-2 hétig nem gyakorlom, nem nagyon tudom felidézni. Vagy túl szorosra kötök mindent, vagy túl lazára. Gondolom, leginkább a sok gyakorlás vezetne megoldásra...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése