Sütés- Főzés > Babakonyha

Receptek babáknak

(1/2) > >>

NaToth:
7 hónaposom ma ezt ette ebédre: egy db krumpli felkockáz-megfőz, egy jégkockányi mennyiségű főtt csirkemell, egy darab körte és egy kávéskanál olaj hozzáturmixol.
Van esetleg valami jó sárgarépás ötletetek holnapra?

Napocska:
De jó, akkor nekünk közel egyidősek a picurjaink.
Kicsi lány még csak almát, barackot és sütőtököt próbálta. De végre sütőtökös almából evett 60 ml-nyit. Addig max. 10-20 ml fogyott a gyümölcsökből. Aventes pohárból szoktam kanalazni neki így ott mérem mennyit eszik.

Én répát kis krumplival tervezem majd összekeverni.

NaToth:
az én bogyóm egy hónapja táplálódik hozzá, de már kezdi jobban szeretni a szilárd kajákat, mint a tejet. eddig üvegeset evett, most térünk át a házira, mert a napi 1,5-2 üveg már kész anyagi csőd lenne.
répa plusz krumplihoz még gondolkodom valami harmadik hozzávalón, mert jobban kedveli az édesebb ízeket (akárcsak az anyja  :))

Napocska:
Mi is kb 1 hónapja kezdtük, de mérsékelt az érdeklődése, de hát majd eljutunk mi is majd nagyobb adagokhoz. Nővérei se voltak anno nagy evők, így én már ennek a mennyiségnek is nagyon tudok örülni. Én is édeseket szeretem jobban, lehet körte azt is megédesítené vagy édes fajta alma?

Zsuzsi:

--- Idézetet írta: NaToth - 2010. február 12. 14:03:42 ---répa plusz krumplihoz még gondolkodom valami harmadik hozzávalón, mert jobban kedveli az édesebb ízeket (akárcsak az anyja  :))

--- Idézet vége ---
szerintem a répa elég édes magában, ha jót veszel -de akár alma is mehet ehhez -de azórt kóstold meg előtte, nehogy visszaküldje rád a gyerek :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése