Üdvözlet Mindenkinek!
Én is csatlakozom a bemutatkozókhoz.

Vidéken élünk, Pesttől kb. 60 km-re, kertes családi házban. Három gyermekünk van: 10 éves a fiunk, 7 éves a nagyobb lányka és 4 és fél hónapos a kisebb leányzó. A fiunk most ötödikes és bár jó eszű, okos gyerek sokat kell vele tanulni, mert hajlamos lazára venni a dolgokat. A középső (majdnem kicsit írtam, még meg kell szokni, hogy 3-an vannak

), most elsős és szorgalmas, nagyon jól tanul, már októberben ügyesen olvasott, pedig úgy mentünk suliba, hogy nem ismerte az abc-t, csak a nevét bírta leírni.
A legkisebb egy tünemény, mindenki kedvence!

A férjemmel nagyon szeretünk kertészkedni. Tele is van a kertünk mindenféle gyümölcstermő fákkal és bokrokkal, de nem tudunk leállni, tavasszal további telepítéseket tervezünk, csak férjen még valahova.

Sokféle kreatív technikát kipróbáltam már, de mind közül a varrás áll legközelebb a szívemhez. Régen tudtam kötni is, de már olyan rég volt, hogy nem is emlékszem rá.
A patchwork technikával 2-3 éve ismerkedem és nagyon szeretem. A hímzéssel sem olyan régóta próbálkozom, az egyszerűbb dolgok már egész jól mennek.
Blogom nincs, nem is tervezem, mert nem tudom elképzelni, hogy lenne rá időm.
De van kedvencem, ahol sok jó ötletet találtam már és nemrég nagy meglepetésemre az én ötletem is kikerült az oldalra:
www.textilorszag.huIde úgy találtam, hogy rendeltem még augusztusban a textilcsoda nevezetű webshopból (megjegyzem sem a pénzt nem kaptam vissza, sem az áru nem érkezett meg azóta sem), de indult egy közös játék és annak kapcsán regisztrálta ide.
Megtetszett itt a közösség és sok hasznos infóval lettem gazdagabb. Örülök, hogy Rátok találtam!!!!