Kismama > Babák étkezése

Rákkeltő bébiétel

(1/3) > >>

Zsuzsi:
Ne vegyetek OVKO márkájú, almát tartalmazó bébidesszertet, mert növényvédőszer-maradványt találtak benne.

Részletek: http://tyukanyoponthu.blogspot.com/2010/04/rakkelto-bebietel.html

VeronikaBLne:
Én túl vagyok már a bébikajás korszakon, de én biztosan nem mérgeztem semmivel a gyerkőcöket.
Ugyanis nem kész kajákat vettem nekik, hanem az alapanyagot, és megfőztem magam.
Pénzpazarlásnak tartottam mindig a bébikajákat.

Mondhatják, hogy az nem bio, de szerintem semmi sem az, tehát az otthon megfőzött ételben legalább az adalékanyagok nem voltak benne, és biztos lehettem, hogy benne van a sárgarépa vagy az alma, vagy más egyéb.

Egy anyukának - akár ha több gyermeke is van egyszerre, akiknek bébipapit kell főzni és magával vinni - nem hiszem el, hogy nincs ideje 20 percet a konyhában tölteni, hogy maga készítse el a gyermekének (gyermekeinek!!) az ennivalóját, útravalóját!

Bocsi, hogy ezt írom, de ikreim vannak, aztán a két kicsi mellé jött a pici. Úgyhogy tudom, mit jelent magunknak kotyvasztani minden kezdő babakaját.

NaToth:
hát igen, mi akik szoktunk venni babakaját, szégyellhetjük magunkat és igazából meg is érdemeljük, hogy felforduljunk a gyerekeinkkel együtt. köszönöm, hogy szuperanyu a helyemre tett...

Napocska:
Sajnos manapság, ha valaki nem maga termeli a zöldséget, akkor a minőségéről csak feltételezései lehetnek, nem lehet minden szem krumplit gyümölcsöt bevizsgálni. Aki városban él az nem teheti meg hogy  maga termeljen. A babakaják legalább be vannak vizsgálva és ha nem nonémet vesz az ember, akkor bízhat abban, hogy nem került bele semmi, nem oda való.  Arról nem beszélve, hogy ha kertünk van s a szomszéd permetezik a szél simán átfujjhatja hozzám és simán adhatok sajátot is vegyszereset sajnos. gyereknek.

Zsuzsi:
Szerintem elsősorban a baba mondja meg, ki főzzön. A fiam utálta az én főztömet, a bébikajákat szerette. A lányok fordítva.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése