Szerző Téma: Pénteki piknik tájékoztató 2012  (Megtekintve 3062 alkalommal)

Tyukanyo.hu

  • Administrator
  • tyúkanyó
  • *****
  • HSZ: 1851
Pénteki piknik tájékoztató 2012
« Dátum: 2012. január 6. 11:01:46 »
Pénteki piknik 2012

Ha péntek, akkor az már hétvége - és ha hétvége, akkor csináljunk valami jópofa dolgot! Piknikezzünk együtt! Méghozzá kreatívan.
Mutasd meg, mi van a te kreatív piknikes kosaradban! Alkottál valamit? Van egy jó ötleted? És
megosztanád velünk is? Nagyon örülnénk neki  :color:

Az ötlet legyen olyan, amit mindannyian szívesen olvasnánk. Mindegy, hogy az egy kézimunka, vagy fotó, vagy hír egy rendezvényről, esetleg egy jó recept – a lényeg, hogy oszd meg velünk, hadd legyen mindenki más hasznára is!


A Pénteki Piknik menete:
-   Minden pénteken nyitunk egy új piknikes topikot.-   Ebbe a topicba vasárnap éjfélig várjuk a közös piknikhez való ötleteket, utána lezárjuk.
-   Akár a teljes leírást, akár pár szót írsz képpel, a blogodra mutató linkkel, mi örömmel vesszük!

Fontos változás, hogy csak hétvégenként lesz nyitva a kosarunk, hétköznap nem lesz elérhető.
Ugye velünk töltitek a 2012-es Pénteki Piknikeket?

Az aktív pikniken részt vevők közt időről időre ki fogunk sorsolni valami érdekeset, praktikusat, finomat vagy szépet.
Sorsolások annak a hónapnak a végén lesznek, amelyik hónapban elérjük az előző sorsolás óta a 20 aktív piknikezőt. Mindenki neve annyiszor kerül a listára, ahány héten hozott valamit a kosarunkba.
Ha szeretnéd a saját weboldaladra, vagy blogodba is kitenni a fenti Pénteki piknik logót, használd az alábbi  kódot. A "kijelölés"-re kattintva kijelöli az egészet, CTRL+C paranccsal ki tudod másolni, és a kívánt helyen a CTRL+V paranccsal beilleszteni.

<a href="http://forum.tyukanyo.hu/index.php/board,36.0.html" alt="tyukanyo.hu Pénteki piknik"><img src="http://v4df87001c31d3.kepmegoszto.com/201106151040/t-4df87001c31d3-penteki-piknik-logo-4-240pixszeles.gif" alt="tyukanyo.hu Pénteki piknik"/></a>

Nagyobb méretben a kepmegoszto.com-ról tudod letölteni a logónkat. Kattints a képre, ha a  240 pixel szélesre volna szükséged:Eredeti méretű képet , amit kedvetekre kicsinyíthetsz, itt érheted el (kattints a képre):Erre az oldalra irányítsd a látogatókat:
<a href="http://forum.tyukanyo.hu/index.php/board,36.0.html" alt="tyukanyo.hu Pénteki piknik"> </a>