Szerző Téma: Kézműves Szakértőnk: Léhner Csilla  (Megtekintve 16731 alkalommal)

Tyukanyo.hu

  • Administrator
  • tyúkanyó
  • *****
  • HSZ: 1851
Kézműves Szakértőnk: Léhner Csilla
« Dátum: 2011. október 12. 09:53:31 »
Sziasztok!

Nemrég a neten összefutottam Zsuzsival és beszélgetni kezdtünk arról, ki mivel foglalkozik ma. Elég gyorsan kiderült, közösen is folytathatjuk a munkát: az én hobbimániám talán hasznára lehet a tyúkanyós olvasóknak.

Léhner Csillának hívnak, foglalkozásomat tekintve kézműves oktató vagyok. Már gyerekkoromban is kiderült, az otthoni szöszmötölés igencsak kedvemre való, szinte folyamatosan barkácsoltam, festettem, varrtam és kalapáltam és ez akkor sem múlt el, mikor felnőttem. Mára leginkább a modern díszítési technikákkal foglalkozom; hobbivegyszereket forgalmazok és műhelyemben foglalkozásokat is tartok, ahol a részvevők megismerhetik a hobbivegyszerek használatát és elsajátíthatják a kreatív díszítési technikákat. Nagyon szeretem ezt a világot és hiszem, kellő segítséggel mindenki örömét lelheti benne pont úgy, ahogy én! Hobbimániám grafomániával is párosul, éveken át írtam a hobbilaboros www.pentacolor.blogspot.com blogot, amit mára felváltott a www.hobbimuhely.blog.hu. Mindehhez a szakmai hátteret jelenleg a www.decorpub.hu biztosítja.

A tyúkanyó.hu-val való együttműködésünk többrétű lesz. Egyrészt szívesen segítek majd itt a fórumban, ha elakadsz egy-egy tárgy díszítésével, lesznek ünnepkörökhöz kapcsolódó hangulatkeltő tippjeim is, és külön kedvezményeket kínáltam fel kizárólag a tyúkanyós olvasóknak. Az adott kedvezményről majd hírlevélben értesülhetsz.

Tehát díszítésre fel, ha elakadsz, vagy nincs ötleted, esetleg van egy megunt tárgyad, amit szeretnél a frissen festett szobádhoz igazítani, szólj, találjuk ki közösen!

Decorpub közösséget a fórumounkon itt találod.

Üdvözlettel:
L.Csilla