Szia Napocska!
Hogy lásd, mindenki így kezdi:
Én 1 hónapig feküdtem a Jánoskórház szülészetén veszélyeztetett ikerterhesség miatt.
Két mackó-készletet vett nekem anyukám, hogy agyonüssem az időt. Ezeket a készleteket készen lehetett anno megvásárolni 800 Ft-ért. Gondolhatod, hogy mekkora volt: talán 10*8 cm-es lett a kész kép. Mire meglettek a fiúk, készen lett a két kép (ugyanis egy 48 részes könyvsorozat valamennyi kötetét is elolvastam ezzel párhuzamosan és rejtvényeztem is).
Mindkét maci lassan készült - mint ahogy az első munkái mindenkinek.
S mivel megszerettem a xszemezést, így rögtön nagyot mertem: a gésát a legkedvesebb anyósomnak készítettem az 50. szülinapjára. Persze nem lettem kész vele időben, de mikor elkészült és megmutattam, el volt bűvölve. Alig várom, hogy az utómunkálatokkal is végezzek, és feltehesse a falra az otthonában!
Szóval merj nagyot álmodni, merj nekifogni!!!! Ha lassan megy, hát lassan megy! Csak akkor csináld, mikor kedved van! S ha elrontod a számolást és valami arrébb csúszik (mint ahogy nekem is a nagy képekben van egy-két csúszás), ne foglalkozz vele, nehogy visszabontsd!!! Jelöld meg a rajzon, és korrigáld a következő sorban vagy színnel!
Tudom javallni a Keresztszemes magazint, amelyet eddig én is járattam, de most sajnos anyagi okok miatt nem tudom megvenni, bár nem nagy összeg, havonta 800 Ft körül van most.
Tele van mesés varrnivalókkal: városok, államok, köszöntők, mesefigurák, stb. Minden, mi szem szájnak ingere!
Ezen kívül már kitaláltak olyan programokat, melyek az általad beszkennelt képet forgatja át xszemes leszámolható mintává. Nagy tervem egy ilyen progi megvétele, mert a próbaverzióknál csak kinyomtatni tudod az eredményt, elmenteni sajnos nem. (nekem pedig üres a nyomtatóm patronja).
Ha tudok valamiben segíteni, szólj(atok)!!!
Szép munkát kívánok!!!