Kedden este tönkre ment a 2,5 éves mosógépünk , nem szívta ki a vizet nem centrifugázta ki a ruhát. Ez nálunk halál 6 emberre iszonyú sokat kell mosni és panelban szárítani se egyszerű.
Hozzá tartozik a történethez , hogy mi vettünk a mosógéphez 2 év plusz biztosítást, na ilyet se csinálok többet. A cég közölte hogy telefonon nem tudja az adatokat felvenni

, jelentsük be interneten 2-3 nap alatt feldolgozzák és utána majd jelentkezik egy szerelő nálunk valamikor. Sajnos ezt nem tudtuk volna kivárni. Így muszáj volt pénzes megoldást keresni Őket találtuk:
http://www.mosogepszereles.eu/. Reggel 9 kor beszélt párom velük rögtön tudták mi lehet a gond a hibajelenség elmondása alapján /típushiba az LG mosógépeknél/, volt raktáron alkatrészük és amiért leírom kik is ők.
A megbeszélt időben másodperc pontosan jöttek . 20 perc alatt végeztek. Nagyon elégedett vagyok velük, ha esetleg valaha még szükségem lesz mosógép szerelőre akkor tuti őket hívom újra. Tudták hogy gyerekért kell 3-ra mennem és tényleg elkészültek. Bevallom én előtte attól is féltem hogy ide se érnek addigra alternatívákat találtam ki , hogy ki megy gyerekért suliba.