Sziasztok!
Akkor leszek a sorban a következő, bár sok hozzászólásból már egy-két dolgot kihámozhattatok!

Szintén eladósodott nagycsaládosok vagyunk: iker fiaim 5 évesek voltak máj. 24-én, lányom 3 éves volt karácsony első napján; ovisok.

Férjem kerékpárszerelő, pestre jár bicóval dolgozni innen vörösvárról, ahol kertes házban lakunk - és próbáljuk kiaknázni a kertben rejlő - éhenhalás elleni - lehetőségeket.
Építkezünk, sok minden hiányzik az alapvető élethez szükséges dolgokból (melegvíz, fürdőszoba, rendes kémény, stb, de legalább nem vagyunk kiszolgáltatva semmilyen tulajdonosnak (mint az albérletezés alatt)

Sok szakmám van - amivel anyaként gyakorlatilag semmit nem érek

, jelenleg az ikrekkel vagyok GYES-en, és mellette - hál istennek - éjszaka dolgozom egy pékségben árukiadóként!
Én is kerestem itthonra munkát - hasonló sikerrel, mint tbea.

Gyakorlott "semmiből adok enni" vagyok.

Könnyen esem pillanatokra kétségbe, aztán irány a megoldás.

Nagy szerelmem az olvasás, de ezt most nem tudom gyakorolni - szomorúságomra.
Imádok keresztszemezni és üvegmatricázni - ezeket is szeretném csinálni, de mostanában nem ment.
Szeretném megtanulni a foltvarrást, de behalt a varrógépem... mint ahogy most sok egyéb háztartási eszköz (Murphi (?így irják?) dolgozik nálunk rendesen...
Szeretek biciglizni, kirándulni, levegőn tölteni az időt a családdal.

Szeretnék angolul beszélni, egyelőre kicsi sikerrel, talán majd be tudok íratkozni egy nyelvtanfolyamra.
Hát, nagyobbacska dióhéjban ennyi...