Tyukanyo.hu Fórum
2010. szeptember 8. 01:46:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Gyere, játssz velünk szeptemberben is  részletes információ

Főoldal   Súgó Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ismerjük meg egymást!  (Megtekintve 423 alkalommal)
Zsuzsi
Global Moderator
jérce

Tyúkanyó

« Dátum: 2010. május 21. 07:13:57 »

Súlyos hiányosságot pótolok: megnyitom a bemutatkozós topikot.
Naplózva

Szép napot!
Zsuzsi
Zsuzsi
Global Moderator
jérce

Tyúkanyó

« Válasz #1 Dátum: 2010. május 21. 07:16:19 »

Kezdem én:

Tyúkanyóként itthon nevelem 3 kiscsibémet (9 éves fiú, 7 és 4 éves lányok). Szeretek főzni (blogolok is róla), varrni-horgolni (blogolok is róla), cikkeket írni (www.tyukanyo.hu) és emellett fősulira járok, aminek kapcsán nagyon érdekel az oktatás-nevelés témaköre.
Vidéken élünk, családi házban, sokat vagyunk a szabadban.
Naplózva

Szép napot!
Zsuzsi
fkisjudit
naposcsibe
**

Jutus

« Válasz #2 Dátum: 2010. május 22. 15:02:00 »

Hú mekkora hiányosság,szerintem már majdnem ismerjük egymást!:))
Leszek én a második:

Nekem is három gyermekem van ,bár kissé már nagyobbak:27 éves fiam ,23 és 21 éves lányaim vannak és a legfontosabb van egy pici unokám aki júliusban lesz 1 éves,ő a fiam gyermeke.
Párommal /7 éve/ és kissebbik lányommal élünk együtt Pest mellett.Imádok kertészkedni,sütni főzni/ha nem muszáj/,hímezni,kötni/még gyakorolni kell/,és ismerkedem a foltvarrással több kevesebb sikerrel.Sajnos mostanság egyre kevesebb időm jut mindenre a munkahelyem miatt,de a hétvégéket nem hagyom elvenni!!! Angry
Naplózva

Jutus
Napocska
Global Moderator
jérce

« Válasz #3 Dátum: 2010. május 22. 16:49:08 »

Jövök akkor én is.

Négy lányomat irányíthatom a nagyvilágba, kitt jobban kit már csak a háttérből.  Budapesten élünk panelben és ebből próbálom kihozni a legjobbat. Több kevesebb sikerrel. Sokat alkotok, alkotunk lányokkal, mindig van valami aktuális kedvenc technika. Most épp a horgolás a nagy kedvenc, évekig még horgoló tűm se volt.

Ezek vagyunk mi:

Naplózva

Napocska

fkisjudit
naposcsibe
**

Jutus

« Válasz #4 Dátum: 2010. május 23. 14:50:57 »

Négy lány!!!!!Szegény párod,bár ha belegondolok 5 hölgy rajongja körbe:egy szava sem lehet!!!:DDD
Naplózva

Jutus
tbea
tojgli
*

« Válasz #5 Dátum: 2010. június 1. 08:41:37 »

Jövök én is  Smiley
5 gyerkőcöt, 4 fiút (10,8,6,4 év) és 1 kislányt (2 év) terelgetünk férjemmel kisebb-nagyobb sikerrel  Grin Egyenlőre itthon vagyok (és itthonról végezhető munka után kutatok, nem sok sikerrel  Cry ), ha sikerül összeszedni valahonnan a tandíjra valót, és felvesznek, akkor jövőre kezdem levelezőn a gyógypedagógiai főiskolát.

Szeretek sütni-főzni (amikor éppen van miből  Angry és nem a semmiből kell kihozni valami ehetőt), és szeretek olvasni.

Ma egy blogon jó kis társasjáték ötleteket találtam - lehet, hogy neki is állok, és késztek néhányat.  Smiley

Zsuzsi! A főzős blogod az titkos? Olyan szívesen olvasnám...
Naplózva
Zsuzsi
Global Moderator
jérce

Tyúkanyó

« Válasz #6 Dátum: 2010. június 1. 08:46:44 »

nem titkos, ez az eredeti:
http://taverna.freeblog.hu/ aztán átköltöztem blogspotra:
http://tavernam.blogspot.com/
Naplózva

Szép napot!
Zsuzsi
VeronikaBLne
naposcsibe
**

« Válasz #7 Dátum: 2010. június 1. 18:34:34 »

Sziasztok!
Akkor leszek a sorban a következő, bár sok hozzászólásból már egy-két dolgot kihámozhattatok! Smiley

Szintén eladósodott nagycsaládosok vagyunk: iker fiaim 5 évesek voltak máj. 24-én, lányom 3 éves volt karácsony első napján; ovisok. Occasion
Férjem kerékpárszerelő, pestre jár bicóval dolgozni innen vörösvárról, ahol kertes házban lakunk - és próbáljuk kiaknázni a kertben rejlő - éhenhalás elleni - lehetőségeket.
Építkezünk, sok minden hiányzik az alapvető élethez szükséges dolgokból (melegvíz, fürdőszoba, rendes kémény, stb, de legalább nem vagyunk kiszolgáltatva semmilyen tulajdonosnak (mint az albérletezés alatt)  Hello

Sok szakmám van - amivel anyaként gyakorlatilag semmit nem érek  Cry, jelenleg az ikrekkel vagyok GYES-en, és mellette - hál istennek - éjszaka dolgozom egy pékségben árukiadóként!
Én is kerestem itthonra munkát - hasonló sikerrel, mint tbea.  Sad

Gyakorlott "semmiből adok enni" vagyok.  Feeding

Könnyen esem pillanatokra kétségbe, aztán irány a megoldás.  crazyperson

Nagy szerelmem az olvasás, de ezt most nem tudom gyakorolni - szomorúságomra.
Imádok keresztszemezni és üvegmatricázni - ezeket is szeretném csinálni, de mostanában nem ment.
Szeretném megtanulni a foltvarrást, de behalt a varrógépem... mint ahogy most sok egyéb háztartási eszköz (Murphi (?így irják?) dolgozik nálunk rendesen...

Szeretek biciglizni, kirándulni, levegőn tölteni az időt a családdal.  Sunny

Szeretnék angolul beszélni, egyelőre kicsi sikerrel, talán majd be tudok íratkozni egy nyelvtanfolyamra.

Hát, nagyobbacska dióhéjban ennyi...
Naplózva
VeronikaBLne
naposcsibe
**

« Válasz #8 Dátum: 2010. június 1. 18:36:41 »

Szia TBea!
Kérlek add meg a címét a blognak, ahol a társasjátékokat lelted!
Köszönöm!
Naplózva
tbea
tojgli
*

« Válasz #9 Dátum: 2010. június 7. 12:53:31 »

Nagyon jó kis blog, érdemes olvasni, csak könnyű ott ragadni  Cheesy Jó szórakozást és kutakodást

A blog neve: jocsontblog

És bírod az éjjeli munkát? Másnap hogy boldogulsz a gyerekekkel? Nem vagy hulla fáradt? És egész éjjeles a meló? (bocs a sok kérdésért)
Naplózva
VeronikaBLne
naposcsibe
**

« Válasz #10 Dátum: 2010. június 10. 18:19:11 »

Szia Tbea!
Köszönöm a választ, felkukucsolok a blogra.
Bírom az éjszakázást. Nem szoktam rá az éjszakai evésre, így kezdek emberi alakot ölteni. Reggelente apa viszi a srácokat oviba, így tudok aludni. Gond most lesz, mert 29én lezs utoljára ovi, aztán itthon vannak.
Most Bence fiam beteg. Míg hazaérek a dédimama vigyáz rá, majd alszunk egy nagyot. Ez kb. 3-4 óra. A Minimax műsor megy, ami mellett elalszunk, de ha felébred, tudja nézni. Amúgy meg felkeltenek, ha kell valami. Általában 4 óra alvással és este még 1-2 óra pihivel elég jól elvagyok. Éjjel iszom egy kávét mielőtt fél 12-kor elindulok munkába (biciglivel járok  Smiley ), meg reggel 5-kor egy 3:1-bent, azzal vagyok el. Kicsit "úszik" a lakás, kétnaponta mosogatok, alvás előtt elindítok egy mosást, kétnaponta főzök, miután hazaértünk az oviból. Szóval jól át lehet állni.
A szünet alatt persze megyünk majd ide-oda, de akkor meg majd délben alszunk egy nagyot, vagy este jóval korábban (17 óra tájban) fogunk lefeküdni az egész napos nemalvás és fáradtságos nyáriszüneti programok után.  Grin
De eddig jól megy, immáron egy hónapja.  Wink
Naplózva
fkisjudit
naposcsibe
**

Jutus

« Válasz #11 Dátum: 2010. június 11. 19:05:54 »

Te jó ég!!!!Ha én nem alszom 6 órát ,kivagyok teljesen!!Egy két hétig még elmegy,de folyamatosan nem !!!Gratulálok az erődhöz és vigyázz nehogy visszaüssön valahol a szervezeted!!!! Ringat
Naplózva

Jutus
VeronikaBLne
naposcsibe
**

« Válasz #12 Dátum: 2010. július 2. 17:49:23 »

Reméljük nem lesz gond, eddig elég jól elvoltam. Igaz, hogy néha nagyon nehéz kikelni az ágyból indulás előtt, mert arra az 1-2 órára is elalszom. Ez akkor a "nyálcsorgatós" alvás, amiből 10 perc is csodákra képes!
Szóval a jó az, hogy a 7vége szabad, vagyis péntekről szombatra és szombatról vasárnapra nem dolgozom, akkor alszom. És ez helyrebillent. Mivel van munka, pörgés, így az éjszaka elszáll, és nem érzem a fáradságot. Ez is sokat számít!
És valahol olvastam is - az okosok mondják -, hogy egy női szervezetnek a 6 óra alvás elegendő ahhoz, hogy teljesen kipihenve induljon neki egy új napnak.
És vétek is néha többet aludni, hiszen olyan sok dologról marad le az alvás miatt az ember!  Grin
Naplózva
fkisjudit
naposcsibe
**

Jutus

« Válasz #13 Dátum: 2010. július 10. 21:11:06 »

Azt hiszem abban igazad van hogy vétek sokat aludni,de minden ember szervezete más és az enyém 7-8 órára van beállítva és ha kevesebbet alszom akkor nyűgös vagyok és akkor meg minek legyek fent?Nem jó az senkinek ha nem érzem jól magam!!!:)
Naplózva

Jutus
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Adatvédelmi nyilatkozat