Tyukanyo.hu Fórum
2010. szeptember 4. 05:29:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Gyere, játssz velünk szeptemberben is  részletes információ

Főoldal   Súgó Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Keresztelő ajándék  (Megtekintve 1779 alkalommal)
fkisjudit
naposcsibe
**

Jutus

« Válasz #30 Dátum: 2010. június 1. 18:43:36 »

Sajnos sehogy,Veronika!Most én tudtam volna menni,de elutaztak Romániába a dédmamához,valahova Arad környékére.
Most hétvégén varrós találkozóra megyek,de azt igérték a gyerekek,hogy jövőhéten feljönnek hozzánk.Akkor végre láthatom az én kis csöpségemet!!!:DDD
Naplózva

Jutus
VeronikaBLne
naposcsibe
**

« Válasz #31 Dátum: 2010. június 10. 18:40:46 »

Ó, sajnálom.
De a várakozás talán könnyebben telik, ha elfoglalod magad.
Milyen nálatok a varrós-találkozó?
Naplózva
fkisjudit
naposcsibe
**

Jutus

« Válasz #32 Dátum: 2010. június 11. 18:59:52 »

Fantasztikus volt a varrótalálkozó!Még nem voltam hasonlón és nagyon izgultam!Mindenki készített egy kis apróságot és kisorsoltuk ki,kinek adja.Én anyagokat kaptam Marikától,aminek külön örültem/örülök/,mert csodálom a munkáit!!!!  Nagyon sokat beszélgettünk,ismerkedtünk egymással,majd baglyot varrtunk kézzel,min tákat másoltunk,varrástachnikákat beszéltünk me és hasonló dolgok voltak.Nagyon örülök hogy megismertem ezt a kis csapatot!!!
Egyébként intézkedik a főnököm hogy ne unatkozzak így  7-16.30-ig dolgozok ,nem kell még külön elfoglaltság.Smiley)
Mindennek eljön az ideje!!!/REMÉLEM/
Naplózva

Jutus
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Adatvédelmi nyilatkozat